Vânători de ocazie

Ai luat in ultima vreme ragazul de a te opri din activitatile zilnice si pur si simplu sa privesti in jurul tau ca si un simplu observator? Sa analizezi la rece tot ce te inconjoara? Ei bine in ultimile zile am meditat oarecum la acest subiect si am ajuns oarecum la o singura concluzie ce poate defini starea actuala a acestei jungle urbane. Concluzia ar fi ca in ultimii ani au aparut foarte multi vanatori de ocazie insetati ca si niste fiare.

Ei sunt in jurul nostru sub diverse forme si indiferent de ii cunoastem sau nu ei nu pot altceva sa faca ceea ce natura sau mai bine spus timpurile le propaga.

Stiu ce zici acum nu are cum sa fie adevarat dar spune te rog cand a fost ultima oara cand te-ai simtit ca si un vanat? 🙂 Cand te-ai simtit ca si o prada sau un produs pe care ceilalti incearca sa il acapareze si de care sa se foloseasca? Ei bine dragilor traim altfel de timpuri cu vanatori si prada de ocazie! Din pacate cam asta s-a ajuns cu specia umana si acesta nu este decat inceputul.

Astfel ce ramane de facut in aceste timpuri nu este altceva decat sa ne gandim de doua ori si cand intalnim persoane umane cu adevarat sa le pretuim si sa incercam sa le aducem in jurul nostru pentru ca acestea vor fi din ce in ce mai rarisime.

Lasa un comentariu:

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Copyright © 2014 , All Rights Reserved

Designed by Web Directory. Thanks to Free Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline