„Tinerii din ziua de azi își trăiesc toată viața până la 25 de ani, de asta sunt atât de mulți nefericiți după 40”

Din categoria articolelor citite si placute se numara si acesta de pa pagina devorbacutine.eu. Un articol care mi-a placut si vi-l recomand si voua:

“Tinerii de azi sunt diferiți de cei care au fost în trecut. Deoarece trăiesc într-o altă lume. O lume materialistă, egoistă și grăbită. Într-o societate care evoluează zi de zi. Nimic nu stă pe loc, totul e în mișcare.

Nu mai avem timp pentru o vorbă bună, pentru o plimbare, pentru o carte citită cu poftă, pentru o îmbrățișre. Toți aleargă, vor să ajungă undeva, vor să fie ca alții. Iar cea mai mare gafă a generației noi e că nu lasă viața să meargă de la sine, să fie totul frumos și natural.
De la 16 ani adolescenții își varsă durerea în alcool, cum spun ei: suferă din dragoste. Adevărul că nici nu știu cum arată adevărata iubire. Fetițele uită de povești și păpuși. Își pierd frumusețea gingașă, naturală sub straturi de farduri. Vor să fie fete mari, dezgolindu-se, pierd timpul prin cluburi. Pierd cei mai frumoși ani. Grăbesc lucrurile și rămân cu sufletul gol. Își distrug sufletul, prezentul și viitorul. Nu reușesc să se delecteze cu frumusețile vieții. Să o înțeleagă mai bine. Greșesc grav, iar această greșeală îi va urmări o viață. Le va rămîne ca o cicatrice pe care o vor regreta, dar va fi prea târziu pentru o schimbare.”

Cititi articolul complet: Tinerii din ziua de azi își trăiesc toată viața până la 25 de ani, de asta sunt atât de mulți nefericiți după 40

Lasa un comentariu:

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Copyright © 2014 , All Rights Reserved

Designed by Web Directory. Thanks to Free Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline