The Day We Live in Colectiv. Goodbye to Gravity

The-Day-We-Live-in-Colectiv-Club-Bucuresti-Goodbye-to-Gravity

O mana de oameni ce se inghesuie catre singura cale de acces, ce dau isterici din maini si picioare, isi fac loc manati de disperare si instinctul de supravietuire. 27 de morti si probabil numarul va ajunge la 30 daca nu mai mult si toate acestea ne-ar duce poate cu gandul undeva la timpuri preistorice cand cica omenirea nu ar fi evoluat atata insa si asa cu atata evolutie sau involutie logica nu are cum sa isi mai faca efectul.

De ce se mai mira lumea de spatiul mic, de lipsa extintoarelor sau instruirii colectivului clubului? In Constanta cu acel elicopter si in apuseni nu au fost in stare persoane care ar fi trebuit sa fie pregatite de ce sa ne asteptam ca cei de rand sa fie? Si asa azi e mai mult efectul de turma si mai orice tinde sa fie comercial, totul se cumpara inclusiv viata sau nevoia de distractie a unora. Nici nu vreau sa ma gandesc ce haos o sa fie in caz de cutremur mai major sau alte accidente mult mai grave dar na nu stiu cui ii mai pasa de ceva in tara asta. Intr-o tara in care nimic nu merge iar cei “destepti” fac bani de pe urma unor copii nu e de mirare ce se intampla.

Normal o sa urmeze controale de acu la cluburi cam timp de o luna, doua sa se faca unii ca isi fac treaba, cateva amenzi si atentionari de ochii lumii. Cand totul se face de forma, cand ne prefacem ca nu vedem, nu auzim, nu intervenim, nu reactionam de ce sa ne mai mire atata moartea de oameni? Sau din pacate mai ne mira?

Pacat de tineretea lor, viata e prea pretioasa sa fie irosita asa aiurea dar multi descopera asta mai tarziu sau chiar altii niciodata.

Lasa un comentariu:

2 Comments on “The Day We Live in Colectiv. Goodbye to Gravity

  1. Pingback: Tragedia din Colectiv similară cu cea din America în 2003 | Movi LifeEssence

  2. Pingback: Retrospectiva anului 2015 – La Final | Movi LifeEssence

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Copyright © 2014 , All Rights Reserved

Designed by Web Directory. Thanks to Free Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline