Sex, sex şi iarăşi sex!

sex-sex-si-iarasi-sex

Pun pariu ca mai bine de 97% din cei care au ajuns sa citeasca acest articol au fost curiosi sa afle la ce se refera acest titlu si in special daca este vorba de ceva sex. Ei bine adevarul crunt este ca titlurile din ziua de astazi mai ales acestea siropoase atrag. Putem observa asta inclusiv in presa online si mai nou in televiziuni. Probabil oamenii si romanii in special sunt disperati dupa acest gen de subiecte din simplu motiv ca le place lor asa sa afle chestii intime din viata altora. Cine cu cine s-a mai cuplat, cine cu cine s-a mai certat si daca cumva se intampla sa fie transmis si live cu atat mai bine poate iese si de o paruiala.

Va intrebati de ce am ales eu acest titlu? Stiu probabil multi ma stiu mai rezervat cand vine vorba de astfel de subiecte adevarul este insa oarecum diferit si probabil voi scrie candva si despre acest lucru un articol.

Ei bine acu doua seri am dat din intamplare peste un film la tv (ceea ce pentru mine se intampla foarte rar sa urmaresc ceva la tv) care are un titlu simplu: “40 Days and 40 Nights”.

Am mai scris eu pe aci ca sexul in ziua de azi vinde si mai totul pare a se invarti in jurul acestui… concept care tinde sa devina pentru din ce in ce mai multe persoane un fel de mod de viata. Ei bine privind acest film mi-am amintiit de anumite viziuni de ale mele privitoare la acest capitol.

Intr-o societate in care mai totul se pare a invarti in jurul sexului eu unul port un respect deosebit acelor persoane care nu cad in acelasi val. Tot respectul meu pentru acel cineva care refuza avansurile altei persoane doar pentru ca are pe cineva. E un lucru din ce in ce mai greu de vazut in aceste timpuri tulbure unde respectul lipseste cu desavarsire.

Foarte multi vor sex. Ca recunosc sau nu daca ne uitam in jur este cam singurul lucru pe care se mai pune accent. Si de aci ajungem sa ne mai miram de ce unii o iau razna sau de ce apar tot felul de obsedati sau discreerati. Sau de ce ajung unii elevi sa faca sex in toaleta scolii… bun sau ma rog profesori ca nici ei nu sunt mai stilati asa cum erau candva.

Nu am sa pun aici fundulete sau balcoane dotate asa ca daca lumea a intrat  doar pentru acest lucru: TEAPA! 🙂

Ma amuza in schimb obsesia unora si faptul ca tot mai multi par a fi dependenti de acest sindrom. Asta se intmpla din acelasi efect de turma si chestii manipulante care da pentru unii aduc bani frumosi sau raiting insa cu ce pret? Cu pretul ca tindem ca generatiile ce vin din urma sa ajunga niste legume ambulante sau too felul de obsedati mai ceva ca niste animalute salbatice in calduri.

Desi probabil cei care cautau pe google “barbatii arabi si sexul” si ajungeau pe blogul meu i-am dezamagit si de aceasta data sper macat 0,01% din cei care intra si citesc aceste randuri sa se gandeasca de doua ori care este importanta adevarata a sexului in viata lor.

Intre timp asa cum arata si filmul pentru cei care vor sa atraga si mai mult sexul opus solutia nu este sa sara calare pe branza ci tocmai sa nu dea prea multa importanta acestui subiect si va garantez eu ca oportunitatile nu vor intarzia sa apara.

Lasa un comentariu:

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Copyright © 2014 , All Rights Reserved

Designed by Web Directory. Thanks to Free Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline