Selfie 69 un fel de American Pie varianta românească

selfie-69-un-fel-de-american-pie-varianta-romaneasca

Duminica seara am fost si eu la cinema pentru a viziona filmul Selfie 69. Desi titlu ii poate duce pe unii la altceva este chiar un film dragut ce combina momentele amuzante cu acele momente de profunzime ce te face sa te gandesti la unele momente ce se intampla chiar in jurul fiecaruia dintre noi.

Filmul incepe cu un intro de hollywood, eu unul nici nu mi-am dat seama ca a inceput ci pur si simplu crezusi ca este una din reclame sau imagini de promovare a unui alt film.

Avem parte de un sunet bun, muzica misto si potrivita, dar si o imbinare intre apropouri bine spunse. Chiar ma gandeam de multe ori cum este si cu aceste retele de socializare gen Tinder unde fetele si baietii incearca sa se combine de cele mai multe ori fara prea multe ganduri ci dusi de val. Una peste alta desi nu imi plac filmele romanesti in general, acest film datorita in special a unor fragmente ce te pun pe ganduri dar si a altora ce te amuza copios intra usor in lista filme de vazut.

Un alt subiect abordat in film il reprezinta  si matrimonialele, am zambit la unele secvente care au legatura cu realitate in special in legatura cu acele persoane care incearca sa se casatoreasca sau isi cauta “jumatatea” pe internet.

Prietenii buni la nevoie se cunosc dar tot atunci te și încurcă. După o despărțire hardcore, Roxi, Yasmine și Ana se reunesc într-un pariu care le va schimba viețile: Care se mărită prima în trei zile?

Lasa un comentariu:

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Copyright © 2014 , All Rights Reserved

Designed by Web Directory. Thanks to Free Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline