Luna în această dimineață

dimineata-decembrie-luna-ciori

In aceasta dimineata pana sa rasara soarele am surprins luna intr-o pozitie pe care nu tin mine sa o mai fi vazut pana acum. Pentru ca taboloul sa fie complet langa ea s-au asezat mai multe ciori. Pana sa apuc eu sa imi scot trepiedul luna aproape disparuse noroc ca am apucat sa fac cateva cadre direct din mana. Si uite asa e si cu timpul daca nu esti pregatit in acea fractiune de secunda poti pierde fragmente de viata.

Din ce se prevede se pare ca acest sfarsit de an va fi in ceata exact la fel ca si cel de acu 4 sau 5 ani cand la fel zapada a lipsit de sarbatori. Dar e bine si asa pana la urma fiecare sfasit de an are farmecul lui.

Si pentru ca tot am remintit ca se termina anul 2013 (de azi in doua saptamani) voi incerca zilele acestea cand imi gasesc timp sa creionez asa in mare ce a insemnat acest an pentru mine. Nu cred ca voi fi chiar asa de detaliat fata de alti ani insa voi incerca sa abordez mai mult latura trairilor, sentimentelor si cunostintelor dobandite in aceste 12 luni precum si lista mea de “must do” inceputa tot in 2013. Pana atunci sa auzim numai de bine! 🙂

Lasa un comentariu:

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Copyright © 2014 , All Rights Reserved

Designed by Web Directory. Thanks to Free Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline