Love Is Not A Fight

Discutam zilele acestea cu mai multe persoane despre tot felul de relatii si modul in care ne alegem noi persoanele cu care incercam sa construim un fel de relatie sau alta. De asta e bine sa punem inca de la inceput anumite reguli sau mai bine spus sa comunicam si sa fim sinceri unul cu altul pentru a nu ajunge in situatia in care unul sa isi faca prea multe sperante desarte pe un anumit obiectiv iar celalat sa nu dea 2 bani.

Insa pana la urma ajungem la interesele fiecaruia dintre noi si foarte multi in ziua de astazi se gandesc doar la ei si nu la cei din jurul sau. Pana la urma e vorba de respect si simplu fapt de a fi corect atat cu cei din jurul tau dar si cu tine.

Trebuie sa fim realisti si atunci cand incercam sa construim ceva cu cineva sa avem grija ca suntem pe aceeasi lungime de unda. Unii vor relatii doar pentru sex altii vor relatii mai serioase, altii vor doar ceva sa completeze ceea ce nu are si cei mai multi nu stiu ce vor cu adevarat dar intra in joc. A fi realist inseamana a fi corect cu tine si pana la urma inseamana a investi ceva in cineva si acel cineva trebuie sa merite ca de astfel nu e decat o pierdere de timp sau o incapatinare de a nostra.

Multi se asteapta sa mearga struna din prima dar nu e asa… pe parcurs tre sa ne alegem drumul pe care il dorim si sa fim constienti ca oricand putem gresi sau alege o persoana care nu merita.

Love is not a place, to come and go as we please, is a house we enter in, and than commit to never leave, so lock the door behind you, throw away the key, we’ll work it out together, let it bring us to our knees

Love is a shelter in a raging storm; Love is a peace in a middle of a war, and if we try to leave may God send angels to guard the door.
No, love is not a fight, but is something worth fighting for.

To some love is a word that they can fall into, but when they’re falling out, keeping their word is hard to do

Love is a shelter in a raging storm; Love is peace in a middle of a war, but if we try to leave may God send angels to guard the door.
No, love is not a fight, but is something worth fighting for.

Love will come to save us, if we’ll only call, he will ask nothing from us, but demand we’ll give our all.

Love is a shelter in a raging storm; Love is a peace in a middle of a war, and if we try to leave may God send angels to guard the door.
No, love is not a fight, but is something worth fighting for.
I will fight for you!

Would you fight for me?

It’s worth fighting for.

Vad in jurul meu tot felul de persoane care considera ca toata lumea tre sa conlucreze ca doar lor sa le mearga bine. Care merg in paralele sau se joaca asa cu sentimentele de parca le-ar cunoaste in esenta lor si ar fi experti in viata. Vad asa de multi care se joaca si apoi ajung la un moment dat sa regrete insa de cele mai mutle ori este prea tarziu. A castiga pe cineva alaturi este o munca foarte grea insa a pierde acea persaoana este foarte usor. Nu poti stii ce o sa se intample maine de exemplu insa pana la urma depinde de fiecare sa incercam sa construim ceva. Daca o fi sa nu mearga asta e macar ramai cu inima impacata ca  ai incercat.

I will fight for you!

Would you fight for me?

It’s worth fighting for.

Lasa un comentariu:

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Copyright © 2014 , All Rights Reserved

Designed by Web Directory. Thanks to Free Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline