Iarna este cu adevărat rece pentru cei ce nu păstrează amintiri fierbinți

iarna-este-rece-pentru-cei-ce-nu-pastreaza-amintiri-fierbinti

“Lasati-ne sa ne indragostim de iarna , caci ea este primavara geniului.”
Pietro Aretino

“Niciodata vocile nu sunt atat de frumoase ca intr-o seara de iarna , atunci cand apusul aproape ca iti ascunde trupul , iar cuvintele par a se naste de nicaieri , cu o nuanta de intimitate rar intalnita in timpul zilei.”
Virginia Woolf

”Culoarea primaverii se regaseste in flori , cea a iernii o poti afla doar in imaginatie.”
Ward Elliot Hour

“Uneori , destinul nostru se aseamana cu cel al unui pom in iarna.Cine ar putea sa creada sa creada ca acele ramuri golase vor inverzi si vor purta din nou flori ? Noi speram , insa, si stim cu siguranta ca asa va fi.”
Johann Wolfgang von Goethe

“Imi plac aceste zile reci , cenusii de iarna.Astfel de zile iti permit sa iti savurezi o autentica stare de melancolie.”
Bill Watterson

“Rasul reprezinta soarele care alunga iarna de pe fetele oamenilor.”
Victor Hugo

Nu intamplator am ales sa incep acest articol cu niste citate despre iarna… desi destul de obosit dupa o saptamana plina am remarcat acum cateva momente ca iarasi s-a asternut un strat de zapada pe ulita de data asta parca mult mai consistent. Insa nu ma plang de cand ma stiu asta si doream sa fac sa fiu activ si sa ma implic in tot ceea ce imi face placere asta chiar si cu riscul de a nu mai avea timpul sa imi astern gandurile si pe aci.

Am vorbit destule lucruri cu oameni diferiti in ultimile saptamani insa in aceasta seara simtitm iarna. Multi o urasc sau fug de ea eu in schimb o accept si o inteleg asa cum este ea. Cand esti invatat sa vezi lucrurile in profunzime parca cu totul alt inteles are aceel mici detalii pe care poate majoritatea nu reuseste sa le observe.

As vrea sa incerc sa ma explic sau sa ma justific dar nu are rost… vorba unei melodie tot ce e de inteles nu se scrie, nu se spune ci se simte. 🙂 Asa ca va las sa va bucurati de melodie, de fulgii de zapada si de iarna si pana la o urmatoare insemnare nu pot decat sa va doresc un gand bun si lumina… lumina in ochi si suflet! 😉

Sursa citate: diane.ro
Sursa foto: wander2wonder.com

Lasa un comentariu:

1 Comment on “Iarna este cu adevărat rece pentru cei ce nu păstrează amintiri fierbinți

  1. Pingback: Retrospectiva anului 2014 – La Final și mult mai pe scurt :) | Movi LifeEssence

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Copyright © 2014 , All Rights Reserved

Designed by Web Directory. Thanks to Free Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline