Facebook a început să testeze schimbarea interfaţei profilurilor

facebook-news-feed-redesign

Facebook va schimba semnificativ designul pentru interfata profilului utilizatorilor retelei sociale. Schimbarile de design pe care Facebook le va propune sunt importante si au ca scop principal sa convinga utilizatorii retelei de socializare sa petreaca mai mult timp pe profilurile lor.Schimbarea designului profilurilor utilizatorilor cuprinde si platforma media ce va permite accesul la servicii de muzica si video cu ajutorul site-urilor partenere.

Nici bine nu am invatat sa utilizam noul TimeLine si Facebook planuieste sa schimbe interfata cu una mai curata, foarte similara cu cea utilizata pe dispozitivele Android sau iOS. Deja la o mare parte a utilizatorilor s-a testat noul aspect si presupun ca urmeaza ca in timp sa fie impus oarecum mai la toate profilele.

In loc de lista de pe partea stanga din News Feed cu iconite mici si etichete vom avea iconite mai mari care vor indica clar categoria unde ne aflam, asa cum se intampla acum pe reteaua de socializare Google Plus.

Aceasta noua interfata vrea sa concentreze atentia mai mult pe continutul postat de utilizator, thumb-urile fotografiilor postate vor fi mult mai mari, la fel si cele pentru clipurile video postate. Deasemenea in noua interfata vom avea posibilitatea sa filtram continutul care ne vine in News Feed de la prieteni, putem filtra astfel incat sa vedem doar noile fotografii postate de prieteni, muzica pe care acestia o asculta, concertele la care merg, locurile vizitate si asa mai departe. Mai jos aveti si un clip video oficial cu noua interfata Facebook.

Lasa un comentariu:

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Copyright © 2014 , All Rights Reserved

Designed by Web Directory. Thanks to Free Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline