Premii şi aprecieri

premii-si-aprecieri

Premii şi aprecieri
  • Adeverinţă de coordonare în cadrul proiectului „Let`s Do It, Romania!” ediţia 2012 din partea A.P.M. Botoşani pentru rezultatele opţinute în 2012 când judeţul Botoşani cu un număr de 12.968 voluntari s-a clasat pe primul loc pe ţară la numărul de voluntari implicaţi în campanie.
  • Diplomă de apreciere în cadrul Galei „Seara Voluntarilor Botoşăneni” ediţia a II-a – „Coordonatorul de voluntari al anului 2011” pentru activităţile din cadrul campaniei de mediu „Let’s Do It, Romania!” Ediţia 2011 – au participat la aceasta campanie în judeţul Botoşani un număr de aproximativ 11.000 de voluntari;
  • Diplomă pentru activităţiile de voluntariat din 2010 – Gala „Seara Voluntarilor Botoşăneni” ediţia a I-a  – au participat la această campanie în judeţul Botoşani un număr de aproximativ  8.000 de voluntari.
  • Certificat curs de formare:  „European Young People Sharing Their Cultures – Tree Dressing Across Europe”, curs desfăşurat în Minsk Mazowiecki, Polonia prin programul Tineret în Actiune (TiA) – acţiunea 1.1 Schimb de tineri.
Facebook twitter linkedin stumbleupon digg reddit favorites more

Lasa un comentariu:

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Copyright © 2014 , All Rights Reserved

Designed by Web Directory. Thanks to Free Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline