Cadou de la REAL Hypermarket + diploma participare SuperBlog 2011

Astazi din intamplare am gasit in cutia posta o hartiuta in care ma anunta sa vin sa imi ridic un pachet de la posta. Ei bine dupa cum asteptam era vorba de pachetul trimis de cei de la REAL Hypermarket unul din sponsorul SuperBlog 2011. Este ca un premiu de consolare pentru participarea la acest concurs unde desi nu m-am clasat printre finalisti am avut parte de alte surprize placute care cu siguranta ma vor motiva mai mult la editia de anul acesta.

Tot ma plangeam eu ca nu am nici un rucsac de voiaj cu care sa calatoresc atunci cand nu e necvoie sa car dupa mine tocmai o geanta de voiaj mare si iata ca cei de la REAL au fost draguti si mi-au trimis cadoul de mai jos ce pot sa il folosesc foarte bine pentru drumetiile mele din 2012. Are si loc special de pus laptopul si telefonul fiind conceput tocmai in acest sens mai ales ca este marca American Tourister.

Pe langa acest cadou am primit si diploma de participare la SuperBlog 2011 pe care trebuie sa o adaug alaturi de cealalta din 2010 pentru ca deja participarea mea la concursul SuperBlog incepe sa devina deja o traditie.

Lasa un comentariu:

1 Comment on “Cadou de la REAL Hypermarket + diploma participare SuperBlog 2011

  1. Sa il folosesti sanatos! 🙂

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Copyright © 2014 , All Rights Reserved

Designed by Web Directory. Thanks to Free Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline