2017 – Be Spectacular!

Iata ca a venit si 2017, a venit de data aceasta zgomotos si cu plina energie! Am dansat mai toata noaptea de revelion si desi inconjurat de multime am simtit fiecare clipa doar pentru mine, am filmat si am fotografiat cu o incapatinare si consegventa cu care sper sa ma tina si anul acesta.

Si asa cum este frumos ca la fiecare inceput de an sa imi trasez niste tinte iata cam ce mi-a trecut prin minte sa incerc sa realizez in acest an: sa completez lista mea de “must do” pe care o incepusi acum ceva anisori, sa descopar alti oameni noi, sa continui sa invat sa merg pe bicicleta ca anul trecut nu prea am apucat, sa asimilez cat mai multe informatii cu si despre fotografie dar mai ales sa experimentez, sa acord mai multa atentie propriei persoane si sa fac miscare mai multa, sa continui dezvoltarea profesionala pentru ca este un alt an plin de provocari si la acest capitol, sa imi descopar o noua pasiune pe langa cea cu fotografiatul (Doamne ajuta!) :)).

La toate acestea se mai dauga: sa invat sa fiu si mai rau in anumite situatii, sa acord credit doar persoanelor care il merita, sa zambesc mai mult, sa calatoresc mai mult si nu in cel din urma cel mai important lucru sa fiu sanatos atat eu cat si persoanele dragi mie ca restul va veni de la sine. Ar mai fi cateva mici chestiute dar le pastrez pentru mine! 😉

In concluzie, 2017 Be Spectacular! 😉 Va doresc sa aveti un 2017 plin cu de toate dar si cu zambetul pe buze. La multi ani dragilor sa aveti un an 2017 asa cum il doriti!

Lasa un comentariu:

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Copyright © 2014 , All Rights Reserved

Designed by Web Directory. Thanks to Free Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline